TOIMIVAT TUOTANTORATKAISUT JA LAITTEISTOT JUOMATEOLLISUUDEN TUOTANTOON

Ota yhteyttä

Drink Consult Finland Oy tarjoaa monipuoliset tuotantoratkaisut ja laitteistot juomateollisuuden tuotantoon. Saat kauttamme luotettavasti muun muassa juomatuotannossa tarvittavat aineet, koneet, suodattimet, pakkaukset ja korkit.

Tukikohtamme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme kaikkialla Suomessa. Lukuisat juomateollisuuden tuottajat ja yrittäjät luottavat osaamiseemme – luota sinäkin!

LAADUKKAAT BECO-TUOTTEET SUODATUKSEEN

Tarjoamme laadukkaat BECO-suodatustuotteet ja -tarvikkeet juomateollisuuden ja -tuottajien käyttöön.

Saat kauttamme esimerkiksi:

 • BECO-suodatuslevyt

 • BECO-patruunat

 • BECO-membraanit

 • BECO-moduulit

 • BECO-suodatusapuaineet

 • BECOGUR-piimaa

Voit mullistaa juomiesi suodatusprosessin myös BEGEROW:in kehittämällä BECOPAD-suodattimella. Suodatin on teknologinen innovaatio, jossa mikrobiologisen turvallisuuden tiukat standardit yhdistyvät värin ja aromien täydelliseen säilymiseen.

BECOPAD on tippumaton suodatus, joten tuotehukka minimoituu. Tuote on valmistettu puhtaasta selluloosasta, joten se on biologisesti hajoava. BECOPAD-suodattimen avulla säästät aikaa ja rahaa, sillä sen suodatusteho on 20 % keskimääräistä parempi. Samalla säästät ympäristöä: 50 % vedensäästöön tähtääviä BECOPAD-suodattimia on saatavissa seitsemällä eri suodatusteholla karkeasuodatuksesta aina steriilisuodatukseen saakka.

viininvalmistusrakenteet Milano

 

Perustettu vuonna 1948 pääkonttorilla Milanossa, C.E.M. on yritys, joka toimii pullotusalalla ja käsittelee ratkaisuja ja tekniikoita viini-, olut- ja virvoitusjuomateollisuudelle. C.E.M. tuotteet ne on rakennettu luotettavuuden, laadun ja innovatiivisuuden kriteerien, arvojen perusteella, jotka ovat aina erottaneet yrityksen ajan mittaan luottamuksen ja avoimuuden suhteen asiakkaan kanssa. Massatuotanto ei ole osa yritysfilosofiaa, jolla yritys on vakiinnuttanut asemansa ajan myötä, ja siksi jokainen kone suunnitellaan ja rakennetaan asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Toteuttaa korkealaatuiset ja turvalliset pullotuskoneet kaikenlaisiin tarpeisiin; tee se läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja luo kumppanuuden ja luottamuksen suhde, joka voi tarjota kuluttajalle korkealaatuisen tuloksen.

INNOVATIIVISTA JA YKSILÖLLISTÄ TÄYTTÖTEKNOLOGIAA

Tarjoamme innovatiivista täyttöteknologiaa juomateollisuuden käyttöön. Myymme mm. täyttökoneiston ja muut täyttötarvikkeet ja -ratkaisut sekä juomateollisuudelle että pientuottajille.

Saat kauttamme esimerkiksi ykkösluokan täyttökoneet sekä pullotus- ja pakkauslinjastot kokonaisuudessaan. Tarjoamme asiakkaillemme ainoastaan parasta mahdollista laatua. Täyttöteknologiaa on tarjolla sekä automaatti- että puoliautomaattiratkaisuilla.

Laitteiden ja koneiden lisäksi saat meiltä mm. hiilihapotetut tuotteet, pullot ja tynnyrit. Me tarjoamme täyttöteknologian, joka palvelee juuri sinun yrityksesi ja tarpeita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Join our community

@companyname on Instagram

KTM- vastapaineen täyttökone

KTM troxler logo

KATTAVA VALIKOIMA JUOMATEOLLISUUDEN AINEITA

Tarjoamme asiakkaillemme juomateollisuudessa tarvittavat aineet laidasta laitaan. Tarjoamme myös asiantuntevaa apua oikeiden aineiden valinnassa.

Saat kauttamme muun muassa:

 • Entsyymit: pektinaasit, amylaasit ja erikoisentsyymit.

 • Käymisaineet: viinihiivat, kuohuviinihiivat, tislehiivat, SIHA-ravintosuolat ja SIHA-Vitamin B1.

 • Kirkastusaineet: SIHA-Bentoniitti, SIHA-Gelatiini, piihappo ja erikoisaineet.

 • Säilöntäaineet: SIHA-Rikki, SIHA-Kaliumsorbaatti, SIHA-Sitruunahappo, SIHA-Ascorbiinihappo, omenahappo, maitohappo ja viinihappo.

 • Apuaineet: SIHA-Viinikalkki, SIHA-Aktiivihiili, SIHA-Tanniini, SIHA-Brilliant, SIHA-Tislaushappo, SIHA-Vaahdonestoaine, Becocell ja Becofloc.

Etsitkö jotain muuta ainetta juoman tuotantoon? Ota meihin yhteyttä. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavan valikoiman juomateollisuuden aineita.

TYYLIKKÄÄT JA KÄTEVÄT PAKKAUKSET JUOMILLE

Drink Consult Finland Oy hoitaa juomien tuotannon koko kaaren aina pullotuksiin ja pakkauksiin asti. Saat kauttamme paitsi teknologiset ratkaisut pullotuksiin ja pakkauksiin sekä myös itse pakkaukset. Myymme mm. laadukkaat pullot ja korkit. Saat kauttamme lisäksi kutistemateriaalit ja kutistekapsyylit.

Monipuolinen pullovalikoimamme sisältää erikokoisia ja -tyylisiä pullovaihtoehtoja. Valitse valikoimistamme juuri sinun tuotteellesi sopiva pakkaus!

Myös korkeissa on valinnanvaraa. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

 • Luonnonkorkit

 • Kuohuviinikorkit

 • Kierrekorkit

 • Twist-off-kannet

 • Erikoiskorkit

Kysy lisää pakkausvaihtoehdoistamme!

Kuvagalleria – tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme

Me palvelemme juomateollisuutta monipuolisin ratkaisuin ja palveluin. Tarjoamme asiakkaillemme teknologiset ratkaisut, kuten tuotanto-, käsittely- ja pakkauslinjat, sekä juomateknologian tarvikkeet. Saat kauttamme kaikki tarvittavat aineet ja pakkaustarvikkeet. Tutustu kuvagalleriamme avulla tarkemmin monipuolisiin tuotteisiin ja laitteisiin, jotka saat kätevästi kauttamme!

Tutustu myös elintarviketeollisuuden palveluihin

Ota yhteyttä!

Drink Consult Finland Oy on juomateollisuuden tuotannon vankan ammattilainen. Suunnittelemme yli 25 vuoden kokemuksella ratkaisut juoma- ja elintarviketuotantoon kaikenlaisille juomateollisuuden toimijoille ja yrittäjille.

Jos etsit teknologisia ratkaisuja, laitteita, aineita tai muita tarvikkeita juomatuotantoon, ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme innovatiivisten ratkaisujen toteuttamisessa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Jos etsit teknologisia ratkaisuja, laitteita, aineita tai muita tarvikkeita juomatuotantoon, ota meihin yhteyttä!

Autamme mielellämme innovatiivisten ratkaisujen toteuttamisessa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Tarjoamme yksilölliset ratkaisut kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Juomateollisuuden tuotanto on erikoisalaamme – voit luottaa meihin! Toimimme paitsi tukikohtamme Turun alueella, myös muualla Suomessa. Tarjoamme palveluitamme lisäksi kaikissa Pohjoismaissa.

Yhteydenottokuvake

TARJOAMME LAADUKKAAT JA YKSILÖLLISET RATKAISUT JUOMATEOLLISUUDEN TUOTANTOON. KYSY LISÄÄ!

Ota yhteyttä