TASOKKAAT TEKNOLOGISET RATKAISUT JA PAKKAUKSET ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TUOTANTOON

Ota yhteyttä

Drink Consult Finland Oy tarjoaa monipuolisia teknologisia ratkaisuja elintarviketeollisuuden tuotantoon. Saat kauttamme muun muassa elintarviketeollisuuden koneelliset ratkaisut, pakkaukset, korkit ja kutistekapsyylit.

Työskentelemme Turusta käsin kaikkialla Suomessa ja lisäksi muissa Pohjoismaissa. Mikäli etsit elintarviketeollisuuden tuotantoratkaisujen asiantuntijaa, ota meihin yhteyttä!

TEKNOLOGIA TUOTANTOLINJOISTA KUIVAUSTEKNOLOGIAAN

Tarjoamme monipuoliset teknologiset ratkaisut elintarviketeollisuuden käyttöön. Suunnittelemme ja myymme asiakkaillemme mm. kokonaiset valmistus- ja pakkauslinjat. Lisäksi tarjoamme erilaiset elintarviketeollisuuden laadukkaat laitteet, kuten alipainekeittimet, autoklaavit ja annostelukoneet.

Saat kauttamme myös huippuluokan kuivausteknologiaa elintarvikekäyttöön. Esimerkiksi Suomessa valmistettu laadukas VegeDryer-kuivatuslaite sopii erinomaisesti marjojen, yrttien, hedelmien ja sienien kuivaamiseen. Etsit elintarviketuotantoon sitten laajoja, yksilöllisesti suunniteltuja tuotantoratkaisuja tai yksittäisiä laitteita, olemme palveluksessasi! Myymme asiakkaillemme ammattitaidolla elintarviketeollisuuden teknologiaa laidasta laitaan.

Kysy lisää tuotteistamme!

TYYLIKKÄÄT PAKKAUKSET ELINTARVIKKEILLE

Huolehdimme paitsi elintarviketeollisuuden tuotannon teknologisesta puolesta myös tuotteiden pakkauksista. Saat meiltä pakkaukset, kuten pullot ja purkit, kaikenlaisille elintarvikkeille ja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Korkki- ja kansivalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • Luonnonkorkit

  • Kuohuviinikorkit

  • Kierrekorkit

  • Twist-off-kannet

  • Erikoiskorkit.

Mikäli etsit pakkausteknologiaa tai -tarvikkeita yrityksesi tarpeisiin, ota yhteyttä. Tarjoamme monipuolisen kattauksen teknologisia ratkaisuja ja pakkauksia.

Kauttamme mm. TecnoFlussin annostelulaitteistot, Agustonin monitoimilaitteet ja Sacar forni ammattilaisten uunien tuotanto ovat esimerkkejä siitä, mitä meiltä saa – tutustu tarkemmin kuvagalleriasta!  

Vulkanos

Muinaisista ajoista lähtien puu-uunia on käytetty leivän ja ruoan valmistamiseen. Sen syntymä on menetetty menneisyydessä ja se voidaan jäljittää itse leivän syntymästä.
Ainoa tapa kypsentää oli käyttää puu-uunia. Leivän lisäksi puu-uunissa voidaan valmistaa myös muita ruokia, ennen kaikkea pizzaa, jota seuraa paistit, farinaatti ja jälkiruoat.

Puulämmitteinen uuni tarjoaa ruoalle aitoa ruoanlaittoa ja makua, jota ei voida saavuttaa muilla keittotavoilla.

Sacar forni verkkosivusto

KUVAGALLERIA – TUTUSTU TUOTTEISIIN JA RATKAISUIHIN

Drink Consult Finland Oy on toteuttanut ja myynyt yli 25-vuotisen uransa aikana monenlaisia teknologisia ratkaisuja elintarviketeollisuuden käyttöön. Tutustu monipuolisiin tuotteisiimme ja palveluihimme tarkemmin kuvagalleriamme avulla. Ota yhteyttä – voit olla yksi tyytyväisistä asiakkaistamme!

Lue myös juomateollisuuden palveluista

Ota yhteyttä!

Drink Consult Finland Oy on elintarviketeollisuuden tuotantojen ammattilainen. Suunnittelemme ja tarjoamme laadukkaita teknologisia ratkaisuja elintarviketeollisuuden käyttöön. Hoidamme koko elintarviketuotannon kaaren aina pakkaukseen asti.


Löydät kauttamme parhaat toteutusmahdollisuudet laadukkaiden elintarvikkeiden tuotantoa varten.

Elintarviketeollisuuden tuotanto on erikoisalaamme, joten voit luottaa asiantuntemukseemme.

Palvelemme asiakkaita toimipaikassamme Turussa, muualla Suomessa ja kaikkialla Pohjoismaissa. Kysy lisää tai pyydä tarjous palveluistamme!

Yhteydenottokuvake

TILAA PALVELUT ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TUOTANTOON ALAN KOKENEELTA ASIANTUNTIJALTA!

Ota yhteyttä